Άνεση
Intouro

Άνεση

Το Intouro προσφέρει στον οδηγό μια εργονομική θέση εργασίας με μοχλό αλλαγής ταχυτήτων. Όλα τα όργανα είναι ευκρινώς διατεταγμένα και εύκολα στην πρόσβαση χωρίς μεταβολή της θέσης καθίσματος. Οι πιο σημαντικές λειτουργίες διαβάζονται εύκολα και είναι συγκεντρωμένες σε μία έγχρωμη οθόνη, που είναι ευδιάκριτη στο κέντρο του ταμπλό οργάνων, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού. Ακριβώς δίπλα από την οθόνη αυτή υπάρχουν ξεχωριστές ενδείξεις για το ρεζερβουάρ και τη θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού. 

Το κόκπιτ διαθέτει προεγκατάσταση για την τοποθέτηση ενός συστήματος πληρωμών και ενός εγκεφάλου για οθόνες ένδειξης προορισμού. Το σύστημα διεύθυνσης, με μεταβλητή σχέση μετάδοσης, έχει ιδιαίτερη ομαλή λειτουργία και κάνει τη δουλειά του οδηγού πολύ ευκολότερη. Η άνεση και ο βελτιστοποιημένος εργονομικός σχεδιασμός βοηθάνε τους οδηγούς να παραμείνουν ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι – πράγμα που είναι ύψιστης σημασίας όσον αφορά τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Οι επιβάτες σας εισέρχονται στο ευρύχωρο εσωτερικό του οχήματος περνώντας τις μονόφυλλες πόρτες που ανοίγουν προς τα έξω, στο μπροστινό και κεντρικό τμήμα του λεωφορείου. Ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερης άνεσης, χάρη στην καλή πρόσβαση και την ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους ανάρτησης (ENR). Προαιρετικά μπορείτε να τοποθετήσετε μια δίφυλλη πόρτα με άνοιγμα προς τα έξω στο κέντρο του οχήματος, για την άνετη επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών με αναπηρικά αμαξίδια ή παιδικά καρότσια. Για τη διπλή πόρτα διατίθεται επίσης και ανυψωτικός μηχανισμός.

Τα καθίσματα τα επιλέγετε εσείς. Η ανθεκτική, πλήρης επένδυση καθισμάτων Inter Star Eco (ISE) πληροί όλες τις απαιτήσεις για τα λεωφορεία τακτικών δρομολογίων. Οι γωνιακές χειρολαβές στήριξης και οι ζώνες ασφαλείας 2 σημείων, όπως και οι οριζόντιες λαβές συγκράτησης περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Μπορείτε, προαιρετικά, να επιλέξετε τα καθίσματα Travel Star Eco (TSE). Η φαρδιά, καλά επενδεδυμένη επιφάνεια του καθίσματος προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση σε λεωφορεία και εκδρομικά λεωφορεία. Η έκδοση TSE μπορεί να συμπληρωθεί με πολλά αξεσουάρ.

Καθίσματα TravelStarEco για τουριστικά λεωφορεία με ρυθμιζόμενες πλάτες και υποβραχιόνια.