Az Intouro.
Járműveink

Az Intouro.

Város. Vidék. Teljesítmény.

Akár a mindennapi menetrend szerinti forgalomban vagy kirándulásokon és egynapos utazásokon: Az Intouro ideális a sokoldalú feladatokhoz és ezáltal hidat ver a város és a vidék között. A távolsági járatok költségtudatos specialistájaként a lehető legjobban felkészült a 24 órás munkanapokra. Erről felszereltsége mellett innovatív meghajtás-technikája is gondoskodik.

Gazdaságosság

Gazdaságosság

Az Intouro, magas fokú hatékonyságának köszönhetően, a kezdetektől fogva kifizetődő. A jelenlegi hajtómű jó környezeti fenntarthatóságával és gazdaságosságával egyaránt meggyőző.

Tudjon meg többet!
Biztonság

Biztonság

A Mercedes-Benz minden más gyártónál nagyobb felelősséget vállalt a buszok biztonságosságáért. Az Intouro már szériafelszereltségként átfogó biztonsági felszereltséggel rendelkezik.

Tudjon meg többet!
Komfort

Komfort

A legnagyobb figyelmet fordítani a forgalomra és az utasokra, minden a buszvezető mindennapi feladatai közé tartozik. Azonban, csak aki jól ül, képes hosszan ülve maradni és szintén hosszan koncentrálni.

Tudjon meg többet!
Minden adat

Minden adat

Akár technika, kényelem vagy biztonság: az Intouro már szériafelszereltségként átfogó felszereltséggel van ellátva. A motorizáltság és hossz egyénileg illeszkedő kombinációi által nagy változatosságot kínál.

Tudjon meg többet!