Intouro.
Нашите автомобили

Intouro.

Град. Държава. Мощност.

Дали за ежеденевна употреба или за излети и дневни пътувания: Intouro е идеален за разнообразни сфери на употреба и създава връзката между града и селото. Като икономичен специалист в междуградските линии, той е разполага с най-подходящото оборудване за 24-часови работни дни. За това спомага освен неговото оборудване, също и неговата иновативна технология на задвижването. 

Икономичност

Икономичност

Intouro Ви се изплаща още от самото начало благодарение на своята ефективност. Актуалната система на задвижването впечатлява както с добрата грижа за околната среда, така и със своята икономичност.

Научете повече
Безопасност

Безопасност

Както почти никой друг производител, Mercedes-Benz е поел отговорността за безопасността на автобусите. Още в серийното оборудване на Intouro е включено цялостно оборудване за безопасност при движение.

Научете повече
Удобства

Удобства

Да обръща най-голямо внимание на трафика и пътниците, е част от ежедневието на всеки шофьор на автобус. Но само този, които седи удобно, може да седи дълго време и да запази концентрация също толкова дълго.

Научете повече
Всички факти

Всички факти

Независимо дали при техниката, удобството или безопасността: още при серийното оборудване на Intouro е включено пълното оборудване. С помощта на индивидуално съобразените комбинации от варианти при двигателите и дължината той Ви предлага невероятно разнообразие.

Научете повече