Intouro.
Våre kjøretøy

Intouro.

By. Land. Ytelse.

Det være seg daglig rutetrafikk eller utflukter og dagsturer. Intouro er den ideelle partneren for mange bruksområder og danner således bro mellom by og land. Som kostnadsbevisst ekspert på forstadsruter er den best mulig rustet for 24 timers arbeidsdager. I tillegg til utstyret ivaretas dette også av den innovative fremdriftsteknologien. 

Driftsøkonomi

Driftsøkonomi

Takket være den høye effektiviteten blir Intouro lønnsom helt fra starten av. Det moderne drivverket overbeviser både med god miljøvennlighet og driftsøkonomi.

Finn ut mer
Sikkerhet

Sikkerhet

Få andre produsenter har tatt ansvar for sikkerheten i buss på samme måte som Mercedes-Benz. Intouro har omfattende sikkerhetsutstyr som standard.

Finn ut mer
Komfort

Komfort

Det å vie trafikk og passasjerer størst mulig oppmerksomhet er en del av hverdagen til alle bussjåfører. Men bare de som sitter riktig kan gjøre det over lang tid og opprettholde konsentrasjonen like lenge.

Finn ut mer
Alle fakta

Alle fakta

Det være seg teknologi, komfort eller sikkerhet: Intouro har med omfattende utstyr som standard. Takket være den individuelt matchende kombinasjonen av motor og lengde er den svært allsidig.

Finn ut mer