Intouro
Mallisto

Intouro

Oli ajettavana päivittäinen reittiliikenne tai retket ja päivämatkat: Intouro sopii ihanteellisesti monenlaiseen käyttöön ja luo sillan kaupungin ja maaseudun välille. Lähiliikenteen kustannustietoisena eksperttinä se sopii erinomaisesti ympärivuorokautiseen työskentelyyn. Varustuksen ohella tämän takaa linja-auton innovatiivinen voimansiirtoteknologia. 

Taloudellisuus

Taloudellisuus

Intouro maksaa itsensä korkean tehokkuutensa ansiosta nopeasti takaisin. Uusi voimansiirtolinja vakuuttaa sekä ympäristöystävällisyydellään että taloudellisuudellaan.

Lisätietoja
Turvallisuus

Turvallisuus

Mercedes-Benz onkin ottanut vastuuta linja-autojen turvallisuuden kehittämisestä enemmän kuin juuri mikään muu valmistaja. Intourossa on kattavat turvavarusteet jo vakiovarusteena.

Lisätietoja
Mukavuus

Mukavuus

Tarkkaavainen suhtautuminen liikenteeseen ja matkustajiin kuuluu jokaisen linja-autonkuljettajan arkeen. Pitkäaikainen keskittynyt istuminen on kuitenkin mahdollista vain oikeassa asennossa.

Lisätietoja
Kaikki tiedot

Kaikki tiedot

Oli sitten kyseessä tekniikka, mukavuus tai turvallisuus: jo Intouron vakiovarustus on kattava. Yksilöllisesti mukautettavien moottorin ja pituuden yhdistelmien ansiosta se on erittäin monipuolinen.

Lisätietoja