Ασφάλεια
Intouro

Ασφάλεια

Η Mercedes-Benz, όσο κανένας άλλος κατασκευαστής, έχει αναλάβει την ευθύνη για την ασφάλεια των λεωφορείων. Πολλές από τις καινοτομίες, οι οποίες σήμερα θεωρούνται δεδομένες, έκαναν την πρεμιέρα τους σε ένα όχημα με αστέρι, όπως για παράδειγμα το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ABS). Το ζήτημα της υπευθυνότητας είναι σοβαρό, κι αυτός είναι ο λόγος που η Mercedes-Benz κυνηγάει το όραμα της οδήγησης χωρίς ατυχήματα. Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας της συμβάλλει σημαντικά στην πραγματοποίηση αυτού του οράματος.

Ασφαλής οδήγηση

Ασφαλής οδήγηση

Το ζήτημα της υπευθυνότητας είναι σοβαρό, και για το λόγο αυτό το Intouro διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας, που υποστηρίζει τον οδηγό σε επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Μάθετε περισσότερα
Σε περίπτωση κινδύνου

Σε περίπτωση κινδύνου

Σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις, ο οδηγός πρέπει να αντιδρά γρήγορα και με ακρίβεια. Στην περίπτωση του Intouro, μπορεί να βασίζεται στον τεχνολογικό εξοπλισμό του.

Μάθετε περισσότερα
Ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος

Ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος, η στιβαρή κατασκευή με δακτυλιοειδή πλαίσια προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες υψηλή προστασία. Η υψηλή αντοχή του αμαξώματος μπορεί να συμβάλλει στο μετριασμό των επιπτώσεων ενός ατυχήματος.

Μάθετε περισσότερα